detector.media
19.10.2022 16:10
В Україні запустили медіа про культуру під час війни «Поміж»
В Україні запустили медіа про культуру під час війни «Поміж»
Наразі медіа опублікувало два випуски однойменного подкасту — із кінознавцем і керівником кіноархіву «Довженко-Центру» Олександром Телюком та з музикантом і фронтменом гурту ВГНВЖ Антоном Слєпаковим.

У Дніпрі запустили медіа про культуру під час війни «Поміж», на це звернуло увагу «Читомо». Наразі медіа випускає однойменний подкаст, також на сайті планується розділ текстів.

«Ми говоримо з українськими культурними діячами про проєкти, над якими вони зараз працюють, цілі, які ставлять перед собою та те, якою бачать українську ідентичність. "Поміж" — це спроба зафіксувати стан невизначеності та транзитності, в якому всі зараз перебуваємо. "Поміж" — це не тільки на межі, але й серед. Серед людей, явищ і подій, глобальних і локальних процесів, індивідуальних і колективних досвідів», — йдеться в описі на сайті видання.

Журналістка та кураторка розділу подкастів — Ольга Василець.

Наразі вийшло два випуски подкасту «Поміж». Перший — розмова з кінознавцем та керівником кіноархіву «Довженко-Центру» Олександром Телюком, другий — з музикантом та фронтменом гурту ВГНВЖ Антоном Слєпаковим. Послухати їх можна на НВ покластиSpotify, Apple PodcastsGoogle Podcasts.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY