detector.media
19.10.2022 09:53
На державному телебаченні Білорусі закликали «лікувати» ЛГБТ-людей. Розмову вели секретар Білоруського Червоного Хреста та голова ТРК «Мир»
На державному телебаченні Білорусі закликали «лікувати» ЛГБТ-людей. Розмову вели секретар Білоруського Червоного Хреста та голова ТРК «Мир»
На їхню думку, ЛГБТ «пропагується» через західні мультфільми та тінейджерські фільми, а батьки та вчителі мають вести дітей до спеціалістів, якщо «помітили якісь схильності».

В ефірі білоруського пропагандистського державного каналу СТВ вийшла програма, в якій обговорювали «традиційні та нетрадиційні цінності», а також сексуальну орієнтацію. При цьому пролунали антинаукові та дискримінаційні заклики «лікувати» членів ЛГБТ-спільноти як «психічно хворих».

До цього, зокрема, закликали лікар, генеральний секретар Білоруського Товариства Червоного Хреста Дмитро Шевцов та голова Білоруського союзу жінок, голова ТРК «Мир» у Білорусі Ольга Шпілевська. На цю розмову звернуло увагу видання «Зеркало».

«Ми маємо дітям розповідати, якщо це існує, що існують якісь нетрадиційні стосунки між статями. Це неприродно, це психічна хвороба. І ці речі ми маємо розповідати. Адже дитина дивиться на сім'ю. Якщо в сім'ї нормальні людські цінності, якщо в суспільстві нетерпимість до таких збочень.

Я завжди кажу, що це все-таки психічне відхилення та захворювання, тому його треба лікувати. Хто хоче уподібнюватися — заради бога», — заявив Дмитро Шевцов.

Ольга Шпілевська своєю чергою пораділа, що американський та європейський кінематограф йдуть «із нашого ринку». Вона незадоволена, що західні мультфільми та молодіжні фільми просувають думку, що бути ЛГБТ-людиною нормально.

«Хоч би як ми дітей виховували, коли вони в цьому сидять, це на підкірку впливає, і вони це вважають нормальністю. Я не хочу, щоб наші діти це вважали за нормальне. Я хочу, щоб вони розуміли, що ми люди православні, традиційні, щоб вони вбирали в себе ті добрі мультики, які ми завжди дивилися. "Паровозик з Ромашкова" той же», заявила голова ТРК «Мир».

Вона додала, що поділяє думку про «хворобу» ЛГБТ-людей і що батькам та вчителям треба «не опускати руки», щоб повернути дитину в «нормальність».

«Тут треба просто й батькам розуміти: якщо ми помічаємо якісь речі, схильності, до цього потрібно поставитися як до захворювання, вчасно це помітити та попросити допомоги у фахівців, щоб подивитися, як цю річ можна виправити у нормальність максимальними умовами», сказала Шпілевська.

Дмитро Шевцов також заявив, що, на його думку, ЛГБТ «пропагується» через мультфільми та тінейджерські фільми «для знищення цілих цивілізацій, країн, громад».

Нагадаємо, у Росії хочуть заборонити «пропаганду» ЛГБТ та чайлдфрі у ЗМІ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY