detector.media
18.10.2022 14:37
Ася Батаєва-Докаленко очолила відділ монетизації контенту Starlight Media
Ася Батаєва-Докаленко очолила відділ монетизації контенту Starlight Media
Вона змінила на цій посаді Наталію Геровську, яка залишила медіагрупу восени.

З 1 жовтня Ася Батаєва-Докаленко стала виконувачкою обов’язків директорки департаменту з монетизації контенту Starlight Media. Про це у відповідь на запит «Детектора медіа» розказали у пресслужбі медіагрупи.

Ася Батаєва-Докаленко працюватиме над розвитком згаданого напряму. Понад шість років вона працює у Starlight Media. До призначення на нову посаду була керівницею відділу міжнародних продажів і копродукції медіагрупи.

«Ми з командою невпинно розширюємо горизонти і розвиваємо напрямок новими партнерствами, представляючи індустрію на міжнародному ринку в такий непростий для країни та бізнесу час. Створення контенту у першу чергу залежить від історій, з 24.02 їх з'явилося надзвичайно багато: трагічних і героїчних, надихаючих і тих, що крають серце. Сьогодні, коли весь світ спостерігає за Україною, ми бачимо все більший попит на український продукт, тісно співпрацюємо з іноземними інвесторами та локальними продюсерами», – прокоментувала Ася Батаєва-Докаленко.

Це призначення відбулось у групі після звільнення Наталії Геровської, яка раніше очолювала департамент з монетизації контенту.

Як вже повідомляв «Детектор медіа», Наталія Геровська звільнилась з групи восени.

Фото: Starlight Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY