detector.media
18.10.2022 08:24
Канада запровадила санкції проти десятків російських пропагандистів та каналу «Звезда»
Канада запровадила санкції проти десятків російських пропагандистів та каналу «Звезда»
Загалом у переліку 34 фізичні особи та одна юридична. Санкції запроваджені через «серйозне порушення Росією міжнародного миру та безпеки, що призвело до серйозної міжнародної кризи».

Канада запровадила економічні санкції проти десятків російських пропагандистів та каналу «Звезда».

У санкційному списку опинились, зокрема, телеведуча Тіна Канделакі, її діти Меланія та Леонтій Кондрахіни, актори Сергій Безруков, Дмитро Пєвцов та Володимир Машков, помічник президента Росії Володимир Мединський, головний редактор «Московского комсомольца» Павло Гусєв, телеведучі Наіля Аскер-Заде та Марія Сіттель, сценаристка Вікторія Нікіфорова, спортивний коментатор Дмитро Губєрнієв, політтехнолог Тимофій Сєргейцев та інші. 

Загалом у переліку 34 фізичні особи та одна юридична. Санкції запроваджені через «серйозне порушення Росією міжнародного миру та безпеки, що призвело до серйозної міжнародної кризи».

У липні під канадські санкції потрапили агентства «ТАСС», «Regnum» та «Sputnik», телеканали «ВГТРК», «Россия-24», «Первый канал», «Россия-1», «НТВ» та «RT», медіаресурси «Газпроммедіа», «Національна медіа група», «Vesti.ru» і «Смотрим», а також організації «Роскомнадзор» і «Россотрудничество».

Канада також заморозила усе майно та кошти й заборонила в’їзд на свою територію голові міжнародного департаменту RT Армену Гаспаряну, телеведучій Ользі Скабеєвій, речниці МЗС Росії Марії Захаровій та низці інших впливових російських пропагандистів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY