detector.media
17.10.2022 18:47
Церемонію вручення 5-ї премії «Кіноколо» транслюватиме «Суспільне Культура»
Церемонію вручення 5-ї премії «Кіноколо» транслюватиме «Суспільне Культура»
Вперше нагородження Національною премією кінокритиків відбудеться в прямому ефірі загальноукраїнського телеканалу.

­Глядачі з усієї України стежитимуть за врученням п’ятої Національної премії кінокритиків «Кіноколо» в прямому ефірі телеканалу «Суспільне Культура». Про це повідомляє пресслужба міжнародного кінофестивалю «Шостий Київський тиждень критики».

Також трансляція відбуватиметься на YouTube-каналі «Суспільне Культура» за цим посиланням.

Оголосять лауреатів премії 20 жовтня о 19:00.

Серед фаворитів —  фільми «Памфір», «Клондайк», «Бачення метелика» і «Відблиск». З переліком номінантів можна ознайомитися за цим посиланням.

Ведучою церемонії стане Людмила Чиркова, членкиня Спілки кінокритиків України, ведуча інформаційно-аналітичного проєкту «Культура на часі» на каналі «Суспільне Культура».

Національна премія кінокритиків «Кіноколо» заснована у 2018 році. Щорічна премія, яка визначає досягнення українського кінематографа та діячів кіноіндустрії за останній рік від імені спільноти кінокритиків України. Премія присуджується в 10 номінаціях: за найкращі повнометражний ігровий фільм, короткометражний ігровий фільм, документальний фільм, анімацію, режисера, акторку, актора, сценарій, а також у категоріях «Відкриття року» (за найкращий дебютний фільм) та «За досягнення» (відзнака висунутих дійсними членами Комітету українських авторів робіт про українське чи зарубіжне кіно, а також зарубіжних авторів робіт про українське кіно).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY