detector.media
17.10.2022 15:21
25 жовтня – лекція Ангеліни Карякіної «Суспільний інтерес у сучасній українській журналістиці»
25 жовтня – лекція Ангеліни Карякіної «Суспільний інтерес у сучасній українській журналістиці»
Під час розмови поговоримо про «суспільний інтерес» у сучасній українській журналістиці.

У вівторок, 25 жовтня, Комісія з журналістської етики у партнерстві з ГО «Жінки в медіа» проведе практичну лекцію для регіональних журналістів, студентів факультетів журналістики та усіх зацікавлених «Суспільний інтерес у сучасній українській журналістиці».

Розмова з Ангеліною Карякіною, українською журналісткою, генеральною продюсеркою інформаційного мовлення Суспільного, співзасновницею «Лабораторії журналістики суспільного інтересу».  

Лекція пройде онлайн з 11:00 до 12:00. Обов'язкова реєстрація https://forms.gle/AKFraSRLg1vVdKxX6 Посилання на Zoom – буде повідомлено додатково після реєстрації.

Ангеліна Карякіна закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут філології (германістика). Понад 12 років працює у журналістиці — у друкованих виданнях, на телебаченні, зокрема, 3 роки кореспонденткою київського бюро Euronews, та в онлайн ЗМІ. 5 років працювала на Громадському, три з них — головною редакторкою. Авторка документальних фільмів-розслідувань щодо подій на Майдані (цикл «Слідами революції») та справи Сенцова-Кольченка («Етапом через пів Землі»).

Модерує Андрій Куликов, голова Комісії з журналістської етики.

Під час розмови поговоримо про:

Активна участь та додаткові запитання від аудиторії вітаються. Лекція проходить в форматі живої розмови.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY