detector.media
14.10.2022 11:55
«Повертаємо своє і ніхто не зупинить нас». Зеленський і Залужний привітали захисників та захисниць України
«Повертаємо своє і ніхто не зупинить нас». Зеленський і Залужний привітали захисників та захисниць України
14 жовтня українці відзначають День захисників і захисниць України. Цього року свято відзначають в умовах повномасштабної агресії Росії.

Президент Володимир Зеленський та головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітали військових з Днем захисників та захисниць України, яке відзначають 14 жовтня.

«Ви б'єтеся за Україну, незалежність і волю для усіх наступних поколінь. Абсолютні герої. Люди з великої літери. Наші захисники й захисниці», – говориться у привітанні президента.

«14 жовтня ми дякуємо. Дякуємо усім, хто бився за Україну в минулому. І усім, хто б’ється за неї тепер. Усім, хто перемагав тоді. І усім, хто неодмінно переможе зараз. Переможе так, що це увінчає успіхом боротьбу багатьох поколінь нашого народу. Народу, який завжди хотів найбільше одного – волі. Для себе. І для своїх дітей», – додав президент.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що українці витримали потужний удар взимку 2022 року.

«У жорстоких боях, під сталевим дощем російських снарядів ми тримались за кожний клаптик своєї землі. Зупинили ворожу навалу і поховали міф про непереможність російської армії. А тепер ми повертаємо своє. Ніхто і ніщо не зупинить нас. Ми обрали шлях воїнів і йдемо вперед.  Весь світ захоплено і з надією дивиться на нас», говориться у привітанні Залужного.

14 жовтня українці відзначають День захисників і захисниць України (Покрова Пресвятої Богородиці). Цього року свято відзначають в умовах повномасштабної агресії Росії.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY