detector.media
13.10.2022 11:39
20 жовтня — круглий стіл «Креативні інструменти медіаграмотності: як організувати заняття до Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності»
20 жовтня — круглий стіл «Креативні інструменти медіаграмотності: як організувати заняття до Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності»
На заході будуть презентовані ресурси до Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності.

У четвер, 20 жовтня, о 15.00 відбудеться круглий стіл «Креативні інструменти медіаграмотності: як організувати заняття до Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності».

Долучитися до прямого ефіру можна на сторінці АУП у фейсбуці https://www.facebook.com/aupfoundation 

Учасники та учасниці круглого столу:

На заході будуть презентовані ресурси до Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності, з якими можна ознайомитися за посиланням.

Для того, аби поставити запитання, почути найцікавішу інформацію про ці ресурси — долучайтеся до круглого столу.

«Круглий стіл "Креативні інструменти медіаграмотності: як організувати заняття до  Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності» — це краща можливість заручитися дієвими підходами до аналізу новин та озброїтися потужними інструментами викладання медіаосвіти під час війни. 

24 лютого привнесло нам чергове випробування. Наше з вами завдання — пройти його уцілілими. Зокрема — зберегти опірність до пропаганди та фейків. Зараз Академія української преси докладає багато зусиль, щоб надати необхідну допомогу у споживанні будь-якої інформації, яка надходить звідусіль. 

Разом ми здатні забезпечити достовірність інформації. Разом ми здатні примножити інтелектуальні надбання українців. Допоки ми разом — ми непереможні», — повідомляють організатори.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY