detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
07.10.2022 10:07
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 жовтня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 жовтня
Ситуація на передовій, відновлення теле- і радіомовлення та конспірологія у блоці «1+1».

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада», Суспільне, ICTV/СТБ.

Блоку «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Вночі у блоці «1+1» було токшоу «Нічна варта». У студії працювали Євген Плінський, Наталя Островська, Євген Куксін та Марія Васильєва. Саме шоу складалось з двох блоків, у перервах між якими показували повтори етеру попередньої доби.

У першому блоці «Нічної варти» про конспірологічну теорію існування великої кількості двійників Путіна ведучі говорили з профайлером Дмитром Поповим. Його представили як людину, що багато років досліджує особистість та поведінку російського диктатора. Нагадаємо, «Детектор медіа» детально розбирав пов’язану з Путіним конспірологію.

У блоці «Ради» цієї доби було 27 гостьових включень. У студії працювали дві пари ведучих: Тетяна Гончарова і Назар Довгий та Ольга Нємцева і Вадим Колодійчук.

Про ситуацію на передовій цього дня говорили з воєнними експертами Ігорем Романенком, Сергієм Грабським та Олександром Мусієнком. Також до студії запрошували представників офіційних відомств Юрія Ігната та Наталію Гуменюк.

Про відновлення радіо- та телемовлення на звільнених територіях у блоці Суспільного говорили з головою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольгою Герасим’юк. Вона сказала, що на певних окупованих територіях представники регіональних мовників розбирали техніку, аби вона не потрапила до рук ворогів. Докладно про ситуацію з медіа на звільненій частині Харківщини читайте тут.

Ольга Герасим’юк запевнила, що українська влада звертається до всіх партнерів, які готові сприяти відновленню України, зокрема й роботи регіональних мовників. Очільниця Нацради розповіла про зустріч представників медійного регулятора Латвії з медійним комітетом Верховної Ради, представниками Нацради, Суспільного та «1+1». За словами Герасим'юк, колеги з Латвії найбільше цікавляться досвідом регулювання під час війни.

Для обговорення бюджету на 2023 рік у гостьовій студії Суспільного зробили імпровізовані дебати між представниками трьох парламентських партій. Ведучі говорили з народною депутаткою із фракції «Європейська солідарність» Ніною Южаніною, представником фракції «Слуга народу» Олегом Дундою та нардепом із групи «За майбутнє» Ігорем Молотком.

Блок ICTV/СТБ цього дня розпочали з розмови з народною депутаткою Юлією Тимошенко, з якою говорили про відкриття сесії Верховної Ради.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY