detector.media
06.10.2022 15:34
Нацрада видала дозволи на мовлення на час воєнного стану на незадіяних частотах
Нацрада видала дозволи на мовлення на час воєнного стану на незадіяних частотах
Такі дозволи отримало 19 компаній.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення розпочала видавати дозволи на тимчасове мовлення на воєнний час. Таке рішення регулятор прийняв 6 жовтня під час засідання.

Видача таких дозволів стала можливою на основі Положення про особливості процедури ліцензування у період дії воєнного стану в Україні. Ідеться про мовлення на незадіяних частотах на всій території України.

До вступу в дію цього положення регулятор  давав дозвіл на мовлення на тих вільних місцях у регіональних мультиплексах «Зеонбуду» та «Концерну РРТ», які мали виноситись на конкурс, а раніше належали каналам Медведчука. Однак ці питання не розглядались на засіданнях.

6 жовтня такі дозволи на тимчасове мовлення на вільних частотах у 13 областях України отримали  компанії, яким Національна рада узгодила мовлення у період дії воєнного стану, ще з 24 лютого 2022 року.

Це:

Нагадаємо, на початку повномасштабної війни Національна рада з питань телебачення та радіомовлення дозволила регіональним мовникам виходити у Т2 для того, щоб  посилити інформування населення. Канали запускаються на тих вільних місцях у регіональних мультиплексах «Зеонбуду» та «Концерну РРТ», які мали виноситись на конкурс. 

Скриншот відео: Національна рада/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY