detector.media
06.10.2022 11:58
Нацрада переоформила цифрову ліцензію, яку купив Кропачов, і змінила логотип на «Так TV»
Нацрада переоформила цифрову ліцензію, яку купив Кропачов, і змінила логотип на «Так TV»
Тепер бізнесмен має супутниковий та цифровий канали з одним логотипом.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «Корона Санрайс», якому належала ліцензія 4 каналу. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 6 жовтня.

Кінцевим бенефіціарним власником став бізнесмен Віталій Кропачов, який купив компанію ще до арешту майна депутата-колаборанта Олексія Ковальова.

При переоформленні ліцензії компанія змінила логотип і тепер називатиметься «Так TV». Таку ж назву має супутниковий канал Віталія Кропачова.

«Юридичні особи різні, але бенефіціар один. Будемо працювати під одним логотипом», — зазначила директорка компанії Тетяна Демнева.

Заступник голови Нацради Олег Черниш звернув увагу на те, що компанії мають різні ліцензії. У відповідь директорка зазначила, що зараз команда працює над зміною концепції і надалі планує з цього приводу звернутись до регулятора.

Нагадаємо, Віталій Кропачов ще у 2019 році купив канал «Так TV» у співвласника «Коледжу преси та телебачення» Гліба Головченка. Цей канал має супутникову ліцензію, чинну з 2019 року, оформлену на компанію ТОВ «Так ТВ центр плюс». У цьому ж році Кропачов разом із Носиковим намагався (безуспішно) реанімувати канал ТВі разом із польськими партнерами Millstone and Co на чолі з топменеджером Варшавської фондової біржі Робертом Квятковським.

У липні український бізнесмен Віталій Кропачов отримав контроль над компанією «Корона санрайс», яка має цифрову ліцензію для трансляції 4 каналу, що досі належить нардепу-колаборанту Олексію Ковальову.

Як вже писав «Детектор медіа», колишній генеральний продюсер ТВі Дмитро Носиков анонсував запуск нового медійного проєкту: «Як би кому не хотілося, але новини не єдині, їх багато, і у вас завжди буде право вибору. Для всіх, хто скучив за професійними новинами та альтернативними думками, ми зібрали редакцію та працюємо для вас. Так, наразі це телеграм та фейсбук, і ще декілька майданчиків з’являться незабаром». Це повідомлення проілюстровано логотипом «ТАК. Independent international media».

Фото: «Економічна правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY