detector.media
04.10.2022 17:31
5 жовтня Нацрада підпише меморандум про співпрацю з латвійським медіарегулятором NEPLP
5 жовтня Нацрада підпише меморандум про співпрацю з латвійським медіарегулятором NEPLP
Також відбудеться брифінг для ЗМІ.

Протягом 4—7 жовтня в Києві з офіційним візитом перебуває делегація латвійського медіарегулятора NEPLP. Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк та голова Національної ради з питань електронних засобів масової інформації Латвії Іварс Аболінш 5 жовтня підпишуть Меморандум про співробітництво у сфері регулювання телерадіомовлення.

Як відзначають сторони, інформаційна безпека телерадіопростору є невіддільною складовою і надважливою умовою для забезпечення національної безпеки обох держав. Вони прагнуть забезпечити розвиток аудіовізуальної творчості та поглибити культурні зв’язки та дружні відносини учасників медіасфери обох країн.

Латвійська Республіка – одна з найактивніших європейських країн у протидії російській пропаганді, яка своїми рішеннями припинила поширення десятків російських телеканалів і сайтів, що поширювали викривлену та неправдиву інформацію про події у світі, війну в Україні, виправдовували дії Росії.

Час і місце проведення заходу: 5 жовтня, 12:00. Зала засідань Національної ради, вул. Прорізна, 2, 5 поверх, м. Київ. Акредитація ЗМІ за телефоном 278-75-75 або поштою presstvr@nrada.gov.ua. 

Ілюстрація: Нацрада

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY