detector.media
04.10.2022 10:11
Зеленський після резонансної публікації Маска запустив власне опитування. Бізнесмен відповів президенту
Зеленський після резонансної публікації Маска запустив власне опитування. Бізнесмен відповів президенту
Зеленський запропонував усім охочим проголосувати, який Маск їм подобається більше: той, що підтримує Україну чи Росію. У відповідь Маск заявив, що все ще підтримує Україну.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на резонансні публікації бізнесмена Ілона Маска, у яких той запропонував підписникам проголосувати, чи варто Україні відмовитися від Криму на користь Росії та не вступати до НАТО.

У відповідь Зеленський запропонував проголосувати, який Маск подобається людям більше: той, що підтримує Україну, чи той, що на боці Росії. Станом на 9:00 вівторка лідирував Маск, який виступає на підтримку України — 92% голосів.

Which @elonmusk do you like more?

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) October 3, 2022

Пізніше бізнесмен відповів президенту у твіттері.

«Я, як і раніше, дуже сильно підтримую Україну, але переконаний, що масована ескалація війни завдасть величезної шкоди Україні та, можливо, всьому світу», – відповів Маск.

3 жовтня Маск опублікував у своєму твіттері опитування щодо завершення війни Росії проти України. Бізнесмен висловив кілька припущень, чим може завершитися війна.

Користувачам він дав два варіанти («так» або «ні») проголосувати за наступне:

Під постом Маск додав, що сценарій ядерної війни вважає малоймовірним. 

«Цілком ймовірно, що так і буде зрештою – питання лише в тому, скільки людей загинуть перед цим», – додав він.

Маск зазначив, що за таким сценарієм Україна втратить «тільки Крим», тому що «Росія вдерлася на території, які однозначно обрали б бути частиною України».

Твіт Маска про умови завершення війни в Україні став вірусним, у коментарі до  бізнесмена прийшло багато обурених українців та користувачів з інших країн.

Фото: Daniel Oberhaus/Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY