detector.media
04.10.2022 10:00
Роспропаганда заявила, що викраденого гендиректора ЗАЕС «видворили в Україну за дискредитацію органів влади РФ»
Роспропаганда заявила, що викраденого гендиректора ЗАЕС «видворили в Україну за дискредитацію органів влади РФ»
Мурашова пропагандисти називають «вже колишнім директором ЗАЕС» та звинувачують у «підготовці диверсій». Водночас у сюжеті показано, як його відпускають на підконтрольну Україні територію, подаючи це як «видворення через дискредитацію органів влади РФ».

Пропагандистський канал «Россия-24» випустив сюжет про генерального директора Запорізької атомної електростанції Ігоря Мурашова. 

Як відомо, російські окупанти затримали його 30 вересня дорогою від станції до Енергодару. Із зав'язаними очима Мурашова вивезли у невідомому напрямку. 3 жовтня стало відомо, що його відпустили.

Тим часом пропагандисти встигли відзняти з Мурашовим відеосюжет, в якому традиційно звинуватили Україну в нібито обстрілі ЗАЕС. Серед іншого, в сюжеті подана пряма мова Мурашова, коли він розповідає про спілкування з працівником СБУ через месенджери, щоб повідомляти про ситуацію станції, яку захопили росіяни. Роспропаганда подає це як «зізнання у тісних зв'язках із СБУ».

Мурашова пропагандисти називають «вже колишнім директором ЗАЕС» та звинувачують у «підготовці диверсій». Водночас у сюжеті показано, як його відпускають на підконтрольну Україні територію, подаючи це як «видворення через дискредитацію органів влади РФ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY