detector.media
01.10.2022 12:34
РНБО запровадила санкції проти пропагандистів, колаборантів, «міжнародних спостерігачів» на референдумах. У переліку 3600 людей і компаній
РНБО запровадила санкції проти пропагандистів, колаборантів,  «міжнародних спостерігачів» на референдумах. У переліку 3600 людей і компаній
Це лише один із багатьох списків, кажуть у Міжвідомчій робочій групі. Санкційний тиск на Росію тільки зростатиме.

Рада національної безпеки та оборони України оголосила перелік людей і компаній, проти яких буде застосовано санкції. Про це повідомляє сайт Міністерства економіки України.

У списку понад 3600 фізичних та юридичних осіб. Зокрема, це:

Також ухвалено санкції проти іноземних громадян — так званих «міжнародних спостерігачів», що брали участь у «референдумах» на тимчасово окупованих територіях України.

Санкції запроваджено й проти ключових системоутворюючих компаній, банків, підприємств ОПК, добувної, енергетичної, комунікаційної, логістичної та інших сфер.

Як заявляють у Міжвідомчій робочій групі (МРГ) з питань реалізації державної санкційної політики, санкційний тиск на Роію та їхніх поплічників надалі буде тільки посилюватись.

Нагадаємо, Європейський Союз планує запровадити додаткові санкції проти російських медіа. Нові обмеження проти російських медіа будуть включені вже в найближчий пакет санкцій ЄС проти Росії.

Як стало відомо цього тижня, за організацію незаконних псевдореферендумів у чотирьох областях України ЄС застосує проти Росії восьмий пакет санкцій. 

Фото з сайту Мінекономіки

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY