detector.media
30.09.2022 21:14
На Стокгольмському міжнародному кінофестивалі буде програма «Україна»
На Стокгольмському міжнародному кінофестивалі буде програма «Україна»
Кінофестиваль фокусується на підтримці кінорежисерів-дебютантів

Найкращий проєкт Works in Progress отримає приз у розмірі 100 000 крон. Стокгольмський міжнародний кінофестиваль відбудеться яз програмою про Україну Про це повідомляє пресслужба Одеського міжнародного кінофестивалю.

Планується показ шести українських фільмів, інтерв’ю з українськими кінематографістами, панельна дискусія та презентація Work in Progress, організованої спільно з ОМКФ.

Найкращий проєкт Works in Progress отримає приз у розмірі 100 000 крон. До участі у цій програмі запрошують проєкти фільмів, які знаходяться на будь-якій стадії виробництва та належать до різних жанрів: ігрові, документальні фільми, серіали. Заявки на участь у Works in Progress приймаються до 2 жовтня. Подати заявку можна за цим посиланням. 

Міжнародний кінофестиваль у Стокгольмі засновано 1990 року. Його нагородою є «Бронзовий кінь». Мета фестивалю — підтримка нових талантів при допомозі конкурсів та стипендій. Третина фільмів, відібраних для фестивалю, знята режисерами-дебютантами а до конкурсу фестивалю відбираютьс лише кінокартини режисерів, які виступили авторами менше трьох фільмів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY