detector.media
30.09.2022 14:54
В ефірі телемарафону покажуть церемонію Global Teacher Prize Ukraine
В ефірі телемарафону покажуть церемонію Global Teacher Prize Ukraine
Цього року Global Teacher Prize Ukraine не буде відзначати фіналістів та переможців. Натомість розповість про освітян, які адаптуються і продовжують працювати під час війни.

В ефірі національного телемарафону покажуть історії українських вчителів у рамках Global Teacher Prize Ukraine. Про це повідомляє громадська спілка «Освіторія».

Цього року Global Teacher Prize Ukraine не буде відзначати фіналістів та переможців. Натомість розповість про освітян, які продовжують навчати дітей у бомбосховищах, які вступили до лав ЗСУ і зараз воюють, які стали волонтерами під час війни, чинять опір на окупованій території тощо.

До церемонії долучиться перша леді Олена Зеленська та прем'єр-міністр Денис Шмигаль. 

Одного із героїв відзначить кураторка премії Global Teacher Prize Ukraine, телеведуча «1+1» Наталія Мосейчук. Вчителів, які вступили до ЗСУ, відзначить телеведучий Олександр Педан.

Церемонію покажуть 2 жовтня о 19:00 на телеканалах «1+1», ICTV, «Перший», «Інтер», «Рада», а також на YouTube-каналах цих компаній і в застосунку «Дія».

Нагадаємо, на телемарафоні «Для дітей заради майбутнього», який показали в рамках спільного телемарафону, зібрали понад 2 млн грн благодійних внесків.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY