detector.media
29.09.2022 15:59
Film.ua Group презентувала культурно-інформаційний проєкт про український побут
Film.ua Group презентувала культурно-інформаційний проєкт про український побут
У проєкті демонструють предмети вжитку, які «відображають світогляд і спосіб існування наших предків». Зокрема, в першому епізоді розповідають про килими.

Film.ua Group презентувала культурно-інформаційний проєкт «Справжній український побут», про що повідомила пресслужба. Film.ua зазначає, що наразі «зосереджує зусилля на змаганні за культурний код нової реальності».

«Справжній український побут» виходить на ютуб-каналі кіностудії. У проєкті демонструють предмети вжитку, які «відображають світогляд і спосіб існування наших предків», їхні побутові та естетичні потреби. Зокрема, в першому епізоді розповідають про килими: які матеріали використовували для виготовлення і як саме ткалися вироби з тим чи іншим видом орнаменту.

Також планують розповідати про посуд, скрині, рушники, ікони тощо, в я Загалом цикл складатиметься з 12 відео.

Раніше Film.ua випустила документальний проєкт «Загублені імена» про талановитих українців, «чиїми здобутками захоплюються в усьому світі», але про яких «несправедливо мало» знають власне в Україні. Також компанія запустила проєкт про українських видатних діячів, яких світ помилково вважає росіянами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY