detector.media
29.09.2022 16:09
Нацрада додала до списку дозволених ще 18 іноземних каналів
Нацрада додала до списку дозволених ще 18 іноземних каналів
Серед них канали Discovery.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення доповнила «Перелік програм іноземних телерадіоорганізацій», що ретранслюються ще 18 мовниками. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 29 вересня.

Провайдери можуть включати у свої пакети Funbox UHD, Ducktv, FlixSnip, Travelxp (HD), Kinokazka, EL Primer Canal Automovilistico, Food Network (EMEA) (HD), Travel Channel (EMEA) (HD), Discovery Channel (Europe) (HD), ID Investigation Discovery CAAC, Discovery Channel (EMEA) (HD) (логотип Discovery Science), Animal Planet HD (EMEA), TLC CAAC, UA MUSIC, Timeless Dizi Channel, «Соль ТВ», «Чемодан ТВ», Continent-E.

Список відкритий — регулятор дав дистрибуторам і правовласникам, які мали подати документи на включення до переліку, але не зробили це, ще два місяці. Протягом цього часу транслювати канали, які були у старому переліку, не заборонено.

Нагадаємо, 15 вересня Нацрада затвердила оновлений перелік іноземних телеканалів, які можна ретранслювати в Україні. У ньому замість 185 каналів — лише 49. До оновленого переліку не потрапили, наприклад, Discovery, Viasat, Fox, Бі-бі-сі, натомість там є Penthouse Passion і «Настоящее время». 

Скріншот відео: Національна рада/YouTube

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY