detector.media
28.09.2022 12:31
Подоляк закликав не використовувати слово «референдум» щодо фейкового дійства Росії в Україні
Подоляк закликав не використовувати слово «референдум» щодо фейкового дійства Росії в Україні
Називаючи «референдумом» дії росіян на тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей, ми поширюємо російську пропаганду, вважає радник керівника Офісу президента.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк закликав не називати «референдумом» фейкове дійство, яке росіяни реалізують на тимчасово окупованих територіях України.

«Ще раз про важливе… Не використовуйте термін "референдум" щодо Росії. Насправді є: 1. Окупація території. 2. Російські танки. 3. Активні бойові дії. 4. Автоматники, які ходять по квартирах і примушують тих, хто залишився, під дулом сказати «так, Рф». Не вживайте російську пропаганду», – написав Подоляк у твіттері.

Ще раз про важливе…
Не використовуйте термін «референдум» щодо Росії.
Насправді є:
1.Окупація території.
2.Російські танки.
3.Активні бойові дії.
4.Автоматники, які ходять по квартирах і примушують тих, хто залишився, під дулом сказати «так, Рф». Не вживайте ???????? пропаганду.

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) September 28, 2022

23-27 вересня агресор проводив фейкові «референдуми» на тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Росіяни поспіхом організували пропагандистське дійство після розгрому своєї армії на Харківщині та на тлі контрнаступу ЗСУ на інших ділянках фронту. Також російський диктатор Путін оголосив «часткову мобілізацію» в РФ.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна не змінить політику визволення територій, які окупували росіяни, а радник голови Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що росіяни просто втрачають час, організовуючи псевдореферендуми.

Західні лідери вже заявили, що результати фейкових «референдумів» не визнають. 

У СБУ закликали свідків фейкового «опитування», яке проводять росіяни за допомогою колаборантів, надавати інформацію у чат-бот. Конфіденційність гарантована.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України нагадало, що правоохоронні та розвідувальні відомства України мають повну інформацію щодо організаторів та виконавців проведення «референдумів» на тимчасово окупованих територіях.

СБУ вже встановила організаторів російського псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей та повідомила цим зловмисникам про підозру.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що псевдореферендуми на тимчасово окупованих Росією територіях є пропагандистським шоу, перебіг якого документують правоохоронці.

Фото: «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY