detector.media
28.09.2022 09:52
«Слух» випустить тревел-проєкт про українську культуру «Запал»
«Слух» випустить тревел-проєкт про українську культуру «Запал»
У проєкті співачка та музикантка Ната Жижченко (Onuka), шеф-кухар Євген Клопотенко та стилістка Леся Патока вирушили в експедицію Україною, щоб дізнатись більше про українську музику, кухню і стиль.

Онлайн-медіа «Слух» анонсувало вихід нового документального проєкту про українську культуру «Запал». Перший епізод з'явиться 29 вересня на ютуб-каналі.

У межах проєкту троє українських митців — співачка та музикантка Ната Жижченко (Onuka), шеф-кухар Євген Клопотенко та стилістка Леся Патока — вирушили в експедицію Україною, щоб дізнатись більше про українську музику, кухню і стиль.

У першому епізоді вони побувають на півночі України. Ната Жижченко відвідає Чорнобильську зону, щоб записати пісні самоселів, Євген Клопотенко готуватиме чернігівську гартаначку, а Леся Патока навчиться плести солом’яний бриль і покаже, чи може він виглядати сучасним.

Проєкт створено у співпраці зі студією Craft Story. 

Раніше «Слух» випустив документальний серіал про нову українську культуру «Спалах». Крім того, вийшов фільм «Далі» — про жінок, які залишили свої домівки через повномасштабну війну.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY