detector.media
27.09.2022 10:22
Українська стрічка «Снайпер. Білий Ворон» з'явилася в онлайн-кінотеатрі Sweet.tv
Українська стрічка «Снайпер. Білий Ворон» з'явилася в онлайн-кінотеатрі Sweet.tv
Кінотеатральна прем'єра фільму, що розповідає про початок війни на Донбасі в 2014-му, відбулась 24 серпня цього року. Історія Миколи Вороненка, який став снайпером з позивним «Ворон», заснована на реальних подіях.

В національному онлайн-кінотеатрі Sweet.tv стала доступною для перегляду українська стрічка «Снайпер. Білий Ворон», про що повідомила пресслужба сервісу. Це дебютний повнометражний фільм режисера Мар’яна Бушана.

У фільмі йдеться про початок війни на Донбасі в 2014 році. Історія Миколи Вороненка, який став снайпером з позивним «Ворон», заснована на реальних подіях. У кінопрокат картина вийшла 24 серпня.

За сюжетом, пацифіст Микола проводить екологічний експеримент. Зі своєю вагітною дружиною Настею він живе у власноруч виритій Норі — на нещодавно придбаній землі під Горлівкою. Подружжя відмовляється від багатьох благ цивілізації, прагнучи довести людству, що жити в гармонії з природою у 21 столітті можливо. 

Наївний світ Миколи руйнується з початком війни на Донбасі. Чоловік вирішує стати добровольцем і долучається до лав снайперів.

У ролях: Павло Алдошин, Марина Кошкіна, Андрій Мостренко, Роман Семисал, Олег Драч, Роман Ясіновський, Олег Шульга та інші.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY