detector.media
26.09.2022 16:41
Подоляк – світовим ЗМІ: Жодних «референдумів» в Україні немає, є російське пропагандистське шоу
Подоляк – світовим ЗМІ: Жодних «референдумів» в Україні немає, є російське пропагандистське шоу
Михайло Подоляк: Світові медіа мають зрозуміти, що жодних «референдумів» в Україні немає, а кордони країни є легітимними та залишаться такими.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що псевдореферендуми на тимчасово окупованих Росією територіях є пропагандистським шоу, перебіг якого документують правоохоронці.

«Світові медіа мають розуміти: жодних "референдумів" в Україні немає, наші кордони легітимні та залишаться такими. Є російське пропагандистське шоу на окупованих територіях, перебіг якого документують українські правоохоронці. Ці докази стануть основою вироків колаборантам після деокупації цих земель», – написав Подоляк у твіттері.

Світові медіа мають розуміти: жодних «референдумів» в ???????? немає, наші кордони легітимні та залишаться такими. Є ???????? пропагандистське шоу на окупованих територіях, перебіг якого документують ???????? правоохоронці. Ці докази стануть основою вироків колаборантам після деокупації цих земель

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) September 26, 2022

21 вересня російський диктатор Володимир Путін заявив про початок «часткової мобілізації» в Росії, також він заявив, що Росія визнає результати «референдумів» про «приєднання» до РФ. Бойовики тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей, а також колаборанти тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей нібито вирішили провести «референдуми» 23-27 вересня.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна не змінить політику визволення територій, які окупували росіяни, а радник голови Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що росіяни просто втрачають час, організовуючи псевдореферендуми.

Західні лідери вже заявили, що результати фейкових «референдумів» не визнають. 

Анонс «референдумів» та початок «часткової мобілізації» збіглись у часі з невдачами росіян на фронті. Армія РФ була розгромлена на Харківщині, ЗСУ продовжують контрнаступальні дії на південному напрямку.  

У СБУ закликали свідків фейкового «опитування», яке проводять росіяни за допомогою колаборантів, надавати інформацію у чат-бот. Конфіденційність гарантована.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України нагадало, що правоохоронні та розвідувальні відомства України мають повну інформацію щодо організаторів та виконавців проведення так званих «референдумів» на тимчасово окупованих територіях.

СБУ вже встановила організаторів російського псевдореферендуму на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей та повідомила цим зловмисникам про підозру.

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY