detector.media
23.09.2022 18:49
«Українська правда» шукає журналіста для висвітлення проблем клімату й екології
«Українська правда» шукає журналіста для висвітлення проблем клімату й екології
Через загрози, спричинені російською агресією, медіа почали більше цікавитися питаннями адаптації країни до змін клімату.

«Українська правда» оголосила конкурс на вакансію журналіста, який висвітлюватиме теми кліматичних змін, а також впливу війни на екологію. Про це повідомила головна редакторка видання Севгіль Мусаєва.

Залучення спеціалізованого журналіста стало можливим завдяки проєкту Report for the World, фіналістом якого стала «Українська правда». Ця програма передбачає навчання кореспондента. «Якщо я не помиляюся, це перша така позиція серед українських медіа. І так — вона про майбутнє, про яке потрібно думати вже сьогодні. Так, звучить трохи «з галузі фантастики», але, повірте, за кілька років все це буде дуже важливо», — зазначила Севгіль Мусаєва.

Як ідеться в описі вакансії, кандидатам достатньо базових знань про екологію:

«Ідеальний кандидат має орієнтуватися в соціальній та політичний ситуації в Україні. Потрібне базове розуміння проблем зміни клімату в Україні та в усьому світі. Рівень володіння письмовою та розмовною англійською мовами — Intermediate».

Претендентів на вакансію Севгіль Мусаєва запрошує писати їй особисто.

На фото: горять херсонські плавні, сайт «Рубрика»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY