detector.media
23.09.2022 14:30
«Честь професії» оголосить імена переможців конкурсу 29 вересня
«Честь професії» оголосить імена переможців конкурсу 29 вересня
«Честь професії»: Через повномасштабну війну в Україні ми вкотре змушені відмовитися від великої церемонії для всіх охочих.

У четвер, 29 вересня, відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу професійної журналістики «Честь професії».

За словами координаторки конкурсу Наталії Терес, третій рік поспіль церемонію нагородження проводитимуть у гібридному форматі.

«Два роки тому нашу звичну для всіх церемонію трансформувала пандемія ковіду, тому ми з заходу на 500 людей перейшли у безпечний формат – офлайн, на який запрошуємо фіналістів та переможців, та онлайн із трансляцією для наших гостей. На жаль, через повномасштабну війну в Україні цей рік не став винятком, і ми вкотре змушені відмовитися від великої церемонії для всіх охочих. 29 вересня відбудеться зйомка вручення нагород, на яку запрошені фіналісти (лише по одному автору матеріалу). Співавтори та журналісти, які не зможуть приїхати у Київ на зйомку, матимуть змогу приєднатися до церемонії через ZOOM, щоб бути безпосередніми учасниками заходу», – каже Терес.

Для того, аби разом з фіналістами у реальному часі дізнатися імена переможців конкурсу, необхідно заповнити реєстраційну анкету за посиланням https://bit.ly/3xIjrUK.

Цьогоріч за перемогу змагаються 50 матеріалів-фіналістів у 6 основних, 2 спеціальних номінаціях та за 8 спецпризів конкурсу. На церемонії також буде оголошено переможців спеціальної номінації від наглядової ради «За відданість професії за найтяжчих умов».

Нагадаємо, у 2021 році у номінації «Найкраще інтерв'ю» перемогу здобув Роман Кравець з «Української правди», переможцями у номінації «Найкращий репортаж» стали Христина Коціра і Богдан Кутєпов з hromadske, а у номінації «Найкраще новинне висвітлення резонансної події» перемогла Вероніка Мелкозьорова, NBC News.

З повним переліком переможців у 2021 році можна ознайомитися за посиланням.

Загальнонаціональний конкурс професійної журналістики «Честь професії 2022» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку USAID - US Agency for International Development, що була надана через проєкт «Медійна програма в Україні», який реалізує міжнародна організація Internews.

Архівне фото: Конкурс «Честь Професії»/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY