detector.media
23.09.2022 13:01
Megogo випустив два проєкти жестовою мовою
Megogo випустив два проєкти жестовою мовою
На платформі Megogo доступний окремий розділ із контентом жестовою мовою, який налічує понад 1000 годин.

Megogo до міжнародного дня жестових мов доповнив контент для людей з порушенням слуху. Зокрема, запущено «Портал психології» та аудіосеріали жестовою мовою. Їх можна переглянути на сервісі безкоштовно.

«Портал психології» – це пізнавальне шоу, ведучою якого виступає Варвара Агаркова, психологиня Megogo. Його створено для підтримки ментального здоров’я людей, які мають порушення слуху. Тематики епізодів проєкту різні, і в кожному з них фахівці дають поради або проводять арт-терапію. Наразі відзнято вісім серій, чотири з яких уже можна подивитися на платформі. 

«Сьогодні українці переживають надзвичайно складний період історії і, як результат, практично всі перебувають у стані колективного стресу. За попередньою оцінкою МОЗ, після війни психологічної допомоги потребуватиме близько 15 000 000 громадян. І готуватися до наслідків та за можливості запобігти їм потрібно вже зараз. Тому ми розширили програму соціального проєкту «Дивись як чутно» і створили «Портал психології» для підтримки людей із порушенням слуху. Жоден наш співвітчизник не має залишитися із проблемою сам на сам. Вірю, що разом ми подолаємо все», — коментує Валерія Толочина, маркетинг-директорка Megogo. 

Також команда «Дивись як чутно» розпочала адаптацію жестовою мовою оригінальних аудіосеріалів сервісу. Зокрема, вже доступний аудіосеріал «Куренівка: історія київського потопу»,  який розповідає про техногенну аварію в Києві 1960-х років. У жовтні вийде «Припʼять», а пізніше запланований випуск серіалів «Маятник: життя і футбол Валерія Лобановського» та «Літо в Антарктиді».

На платформі Megogo доступний окремий розділ із контентом жестовою мовою, який налічує понад 1000 годин,  а також функціонує інтерактивний телеканал «Дивись як чутно». 

Фото: MEGOGO

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY