detector.media
23.09.2022 11:38
Подоляк: Окупанти проводять не «референдум», а пропагандистське шоу для «z-мобілізації»
Подоляк: Окупанти проводять не «референдум», а пропагандистське шоу для «z-мобілізації»
Михайло Подоляк: Сьогодні на окупованих територіях немає жодних юридичних дій, які можна було б назвати «референдум». Є лише територія України, яка потребує негайного звільнення.

Радник керівника ОП Михайло Подоляк заявив, що росіяни на тимчасово окупованих територіях України проводять не «референдум», а пропагандистське шоу для «z-мобілізаціі».

Подоляк наголосив, що сьогодні на окупованих територіях немає жодної юридичної дії, яку можна було би назвати «референдум».

«Є лише: 1. Пропагандистське шоу для проведення z-мобілізації. 2. Територія України, яка потребує негайного звільнення»,написав Подоляк у твіттері.

21 вересня російський диктатор Володимир Путін заявив про початок «часткової мобілізації» в Росії, також він заявив, що Росія визнає результати «референдумів» про «приєднання» до РФ. Бойовики тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей, а також колаборанти тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей нібито вирішили провести «референдуми» 23-27 вересня.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна не змінить політику визволення територій, які окупували росіяни, а радник голови Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що росіяни просто втрачають час, організовуючи псевдореферендуми.

Західні лідери вже заявили, що результати фейкових «референдумів» не визнають. 

Анонс «референдумів» та початок «часткової мобілізації» збіглись у часі з невдачами росіян на фронті. Армія РФ була розгромлена на Харківщині, ЗСУ продовжують контрнаступальні дії на південному напрямку. За даними Генштабу ЗСУ, станом на 23 вересня українські військові ліквідували понад 56000 окупантів.

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY