detector.media
22.09.2022 14:10
«Ми знаємо, як перемагати». Кулеба відвідав популярне вечірнє шоу у США, зал аплодував стоячи (ВІДЕО)
«Ми знаємо, як перемагати». Кулеба відвідав популярне вечірнє шоу у США, зал аплодував стоячи (ВІДЕО)
Дмитро Кулеба: «Ми знаємо, як перемагати, і ми це робимо».

Голова МЗС України Дмитро Кулеба відвідав одне з найпопулярніших вечірніх шоу у США The Late Show зі Стівеном Кольбером, зал аплодував міністру стоячи.

Зокрема, Кулеба під час розмови з Кольбером прокоментував розгром російських військ у Харківській області, зазначивши, що ЗСУ знають, як бити ворога: «Це показує не тільки нам, а й усьому світу, що ми знаємо, як перемагати, і ми це робимо».

У цей час глядачі у залі підвелися та почали плескати. Кулеба подякував залу, але сказав, що овації призначені не для нього, а для України і всіх відважних українських військовослужбовців.

Кулеба зазначив, що заяви російського диктатора Путіна та його маріонеток про «референдуми» на тимчасово окупованих землях України нічого не варті і нічого не значать для України.

«Ми продовжимо битися, попри те, що він (Путін. — ред.) каже. Він може влаштувати бутафорію і назвати це частиною Місяця, нам однаково. Це наша земля, наші люди, ми повернемо кожен метр своєї землі».

Кулеба додав, що відео з деокупованих територій чітко показують, як люди, що були вимушені жити в окупації, чекали на своє визволення.

Скріншот відео: The Late Show with Stephen Colbert/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY