detector.media
22.09.2022 11:07
Маляр: Оголошенням мобілізації Кремль намагався інформаційно перебити тему обміну полоненими
Маляр: Оголошенням мобілізації Кремль намагався інформаційно перебити тему обміну полоненими
21 вересня в Росії оголосили так звану часткову мобілізацію, в межах якої на війну в Україну хочуть відправити 300 тисяч осіб. Ввечері того ж дня з російського полону звільнили 215 українців, серед яких 108 бійців «Азову».

На думку заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, Кремль намагався інформаційно перебити тему обміну полоненими оголошенням мобілізації. Про це вона написала у фейсбуці.

«Інформаційно Кремль намагався мобілізацією перебити тему обміну. Така традиційна нехитра тактика. Спочатку вони хотіли оголосити мобілізацію вчора, але усвідомили, що технологічно доцільніше про це повідомляти в день обміну. Втім, спрацювало це навпаки – подвоївся інформаційний ефект. Ніякого поглинання чи перебивання теми не вийшло», – йдеться в повідомленні пані Ганни.

21 вересня в Росії оголосили так звану часткову мобілізацію, в межах якої на війну в Україну хочуть відправити 300 тисяч осіб. Ввечері того ж дня з російського полону звільнили 215 українців, серед яких 108 бійців «Азову». Як повідомили в Офісі президента, за 200 наших військових віддали підозрюваного в держзраді проросійського нардепа Віктора Медведчука.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY