detector.media
22.09.2022 09:21
«BBC News Україна» шукає дизайнера та спеціалістів зі створення подкастів та тіктоків
«BBC News Україна» шукає дизайнера та спеціалістів зі створення подкастів та тіктоків
Заявки від кандидатів прийматимуть до 4 жовтня. Вакансії передбачають контрактну роботу до 24 березня 2023 року.

«BBC News Україна» відкрило низку вакансій для роботи в Лондоні. Зокрема, шукають дизайнера, старшого журналіста для виробництва подкастів та старшого журналіста для ведення TikTok-акаунту.

Щоб податися на вакансії, потрібно проживати у Великій Британії та мати дозвіл на роботу. Заявки прийматимуться до 4 жовтня. Обов'язкові умови – резюме англійською та вільне володіння цією мовою. Вакансії передбачають контрактну роботу до 24 березня 2023 року.

Дизайнер відповідатиме за виробництво інфографіки для сайту, соціальних мереж і новинних випусків. Вимоги: значний досвід у сфері виробництва інфографіки та вільне володіння українською й англійською мовами (як у письмовій, так і в усній формі).

Також видання шукає людину, яка відповідатиме за планування, виготовлення та публікацію подкастів для «BBC News Україна». Серед вимог – вільна українська та англійська, досвід у створенні подкастів.

На вакансію старшого журналіста для ведення TikTok-акаунту шукають спеціаліста зі значним досвідом у сфері виробництва відео.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY