detector.media
21.09.2022 18:59
Kharkiv MeetDocs розпочав продаж квитків
Kharkiv MeetDocs розпочав продаж квитків
Частину коштів організатори перекажуть українським захисникам.

Фестиваль Kharkiv MeetDocs, що відбуватиметься в Києві з 1 по 6 жовтня, розпочав продаж квитків. Як повідомляє пресслужба, основні покази пройдуть у кінотеатрі «Жовтень».

Частину коштів з продажу квитків організатори перекажуть захисникам України. Також можна придбати символічний «квиток» для ЗСУ, надіславши гроші за цим посиланням.

«Ми не вміємо керувати БПЛА, але ми вміємо користуватися іншою зброєю. Ця зброя — кіно, —йдеться у зверненні кінофестивалю. — Саме тому частина коштів з продажу квитків на покази MeetDocs піде на допомогу 132-му розвідувальному батальйону, який сьогодні захищає Харківщину. Логіка проста: ви ходите в кіно — ми донатимо».

Нагадаємо, Kharkiv MeetDocs 2022 пройде в гібридному форматі. Kharkiv MeetDocs Eastern Ukrainian Film Festival – міжнародний фестиваль документального та художнього кіно, який сприяє культурній інтеграції митців з різних регіонів України, зокрема східних, що значно постраждали внаслідок російської агресії. Фестиваль заснований у 2017 році, його директоркою є кінопродюсерка Євгенія Крігсхайм.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY