detector.media
21.09.2022 14:38
Liga.net запустила подкаст про економіку України під час війни
Liga.net запустила подкаст про економіку України під час війни
Це друга спроба журналіста Олександра Надельнюка зробити подкаст про українську економіку. У лютому він почав робити проєкт «Я розберусь», але повномасштабне російське вторгнення перервало його після першого випуску.

Видання Liga.net запустило подкаст про економіку України під час війни – «Воєнні рейки». Ведучим став журналіст Олександр Надельнюк.

«Дата-журналіст Сашко Надельнюк розбирається, як повномасштабне вторгнення змінило ключові для держави економічні сфери, і простою мовою розказує про це вам», – йдеться в повідомленні.

У виданні нагадали, що це друга спроба Надельнюка зробити подкаст про українську економіку. У лютому він почав робити проєкт «Я розберусь», але повномасштабне російське вторгнення перервало його після першого випуску. За кілька місяців у Liga.net вирішили відновити подкаст, але в зміненому форматі і з новою назвою.

Перший випуск проєкту «Воєнні рейки» присвячений наслідкам війни для економіки країни. Як анонсують у виданні, «це буде точка, з якої ми почнемо говорити про інші теми. У наступних епізодах йтиметься про стан інфраструктури, безробіття, державний борг, та чи буде хтось інвестувати в Україну».

Подкаст можна прослухати на Spotify, або у відповідних сервісах Apple та Google.

Нагадаємо, наразі триває голосування за переможців премії для подкастерів «Слушно». У категорії «Журналістські розслідування» змагається подкаст програмного директора «Детектора медіа» Вадима Міського «Русскій фейк, іді на ***!», а в категорії «Про історію й суспільство» – подкаст журналістки ДМ Ольги Білоусенко «Воєнна (не)рівність». Запрошуємо долучатись до голосування.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY