detector.media
21.09.2022 09:09
У Запорізькій області на бік окупантів перейшла колишня радіоведуча «Веселе ФМ»
У Запорізькій області на бік окупантів перейшла колишня радіоведуча «Веселе ФМ»
У 2018 році вона була серед тих, хто створив місцеву радіостанцію на базі районної бібліотеки, але після окупації селища Веселе перейшла на бік росіян.

У селищі Веселе Запорізької області на бік російських окупантів перейшла колишня радіоведуча «Веселе ФМ», ексдепутатка райради, активістка Анастасія Карпенкова. Про це повідомило місцеве видання «РІА Мелітополь».

Карпенкова здобувала вищу освіту у Києві, була соціальним працівником. У 2013-му повернулася до Веселого і стала наймолодшою депутаткою у районі. У 2018 році вона долучилась до створення на базі районної бібліотеки місцевої радіостанції із новинами, молодіжними та дитячими передачами, гороскопами тощо.

Після того, як Веселе було окуповано, Карпенкова почала співпрацювати з росіянами. Як пише «РІА Мелітополь», вона прославилася серед місцевих висловом «у Веселому підвалів вистачить на всіх». Наразі, додає видання, колаборантка пересувається селищем у постійному супроводі російських військових. У коментарях для ЗМІ окупантів вона розповідала, що особисто роздавала «георгіївські стрічки» напередодні 9 травня і «все життя мріяла побачити, як піднімається гарний, величезний, незабутньої чистоти російський прапор».

Тим часом у соцмережах з'явився відеоролик, у першій частині якого Анастасія говорить про любов до рідного селища, а в другій – прославляє Росію.

Раніше, за даними СБУ, двох киян-колаборантів викрили на підготовці до запуску окупантського «медіацентру "Таврія"».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY