detector.media
26.09.2022 13:20
Денний крем — база вашого догляду
Денний крем — база вашого догляду

Б’юті-сфера досить прозора у своїх пропозиціях: хочете мати гарний вигляд — доглядайте за шкірою. Тут заняття спортом, мінімізація стресу, фрукти замість булок та засоби для догляду. Кожній жінці варто обрати свій денний крем Yves Rocher, що стане базою для правильних щоденних процедур. У комплексі, виконуючи ці процедури, ви отримаєте не лише підтягнуту шкіру, а красиве волосся та міцні нігті.

4 основних компоненти крему

Гарний денний крем має складатися з корисних для шкіри компонентів. Вони будуть проникати в структуру епідерми та допомагати їй виконувати базові функції. Перевіряйте, щоб в складі були:

  1. Вітамінні комплекси — А, Е, С, F припиняють активне старіння, зменшують зморшки та борються з вільними радикалами.
  2. UV-фільтр від 15 — захист від впливу ультрафіолету.
  3. Рослинні екстракти та гіалуронова кислота — створюють природний бар'єр для затримування вологи.
  4. Олеїнова або ліноленова кислоти для захисної функції та її посилення.

Уникайте вміст спиртів та інших речовин, що можуть псувати шкіру. Консистенція денного крему легка та нежирна — ці властивості має навпаки нічний прототип.

Навіщо днем наносити крем

Зазвичай денний крем наносять на обличчя вранці під час звичайного щоденного догляду. З вечора шкіра ще зволожена та чиста. Задачею цього засобу стає створення захисної плівки на обличчі для збереження від ультрафіолетового випромінювання та бруду з повітря.

Кремовий засіб вдень може:

Залежно від ваших потреб одразу обирайте потрібні креми. Деякі націлено на зволоження, деякі — на оновлення дерми та вироблення колагену. Якщо ваша задача — покращення балансу pH, додатково треба наносити тоніки або лосьйони.

Є антивікові формули, які допомагають поновлювати синтез колагену природним шляхом. У результаті можна уникати зневоднення та розвитку зморшок. Знайти всі варіанти кремів можна на сайті yves-rocher.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY