detector.media
20.09.2022 10:36
Мешканець Сум отримав умовний термін за антиукраїнські ролики в телеграмі та тіктоці
Мешканець Сум отримав умовний термін за антиукраїнські ролики в телеграмі та тіктоці
У своїх публікаціях він виправдовував збройну агресію Росії проти України, зірвав антиросійський плакат і розкритикував червоно-чорний прапор.

Мешканець міста Суми отримав умовний термін за антиукраїнські ролики в соцмережах. На це звернув увагу «Судовий репортер».

За матеріалами справи, підсудний розміщував у тіктоці та телеграмі публікації, в яких виправдовував збройну агресію Росії проти України, висловлювався проти ЗСУ, а також критикував антиросійські плакати і червоно-чорний прапор.

Наприклад, 25 травня 2022-го на одній з вулиць Сум чоловік помітив інформаційний стенд Служби безпеки України з антиросійською рекламою в вигляді перекресленого червоною фарбою герба РФ. Обвинувачений почав наближатися до стенда, фільмуючи свої дії, при цьому він казав, що такого не повинно бути на території України і потрібно зривати подібні плакати, що і зробив.

На іншій вулиці чоловік помітив державний і червоно-чорний прапор. Він знову відзняв відеоролик із закликом зривати червоно-чорні прапори, оскільки, на його думку, «через них всі біди на території України».

Зарічний суд міста Суми виніс йому покарання у вигляді 5 років обмеження волі, але звільнив від відбуття покарання з випробуванням на 3 роки.

Раніше доценту Харківського політеху оголосили вирок через публікацію позицій ЗСУ в соцмережі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY