detector.media
19.09.2022 17:47
Телеканал «Дом» запускає кулінарний проєкт «Хрін та редька» 
Телеканал «Дом» запускає кулінарний проєкт «Хрін та редька» 
Проєкт власного виробництва позиціюється як кулінарно-патріотичний. Виходитиме в ефір щонеділі об 11:00.

Телеканал «Дом» запускає проєкт «Хрін та редька» про локальні продукти та страви, які з них можна приготувати, повідомляє пресслужба мовника.

«На затишній кухні Юлія Мінчева готує смаколики, що були на столах українців 100 – 200 років тому, а також знайомить глядачів з рецептами нових страв з наших улюблених продуктів. Ведуча розповідає цікаві факти і традиції, пов’язані з кожним продуктом чи стравою», – йдеться в описі проєкту.

Також у програмі ділитиметься порадами нутриціолог Анастасія Голобородько та проводитимуть бліцопитування українців.

Перший випуск присвятили бринзі, яку називають в Україні «золотом Карпат», а в Рахові на Закарпатті навіть проводять фестиваль «Гуцульська бринза». Традиції приготування бринзи часто тримаються в секреті, відзначила Юлія Мінчева. Анастасія Голобородько звернула увагу на вміст кальцію та фосфору, а також добрий склад амінокислот.

Готували під час програми з бринзи популярну на півдні України міліну, або баницю, та фритату зі шпинатом. «Оптимально для здоров'я їсти страви з бринзи маленькими порціями і не вживати її разом із цукром», – порадила нутриціологиня.

Нагадаємо, 12 вересня на телеканалі «Дом» стартував новий телевізійний сезон. Серед нових проєктів – програма про українок за кордоном «Тимчасово»#Муз_Оборона, проєкт інтерв’ю «Точка опори» зі Світланою Леонтьєвою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY