detector.media
19.09.2022 08:27
Маляр: «Хороші росіяни» – це теж пропагандистська зброя ворога
Маляр: «Хороші росіяни» – це теж пропагандистська зброя ворога
На думку заступниці міністра оборони, саме через «хороших росіян» будуть просувати виправдання війни.

«Хороші росіяни» – це теж частина пропагандистської зброї Росії, яка грає на руку противникам санкцій та визнання її країною-спонсором тероризму. Таку думку висловила у фейсбук-дописі заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«Вони справді можуть бути хорошими, але їх однозначно використають проти нас. Це наживка – як черв‘ячок на риболовному гачку. Яка з них користь авторитарному російському режиму? Величезна! Бо коли вони є, то режим вже не такий ніби й авторитарний. Вже для противників санкцій і визнання Росії країною-терористом є гарний аргумент. Мовляв, там же є притомні відомі люди, лідери думок, давайте через них змінювати Росію і росіян», – написала вона.

За її словами, саме через «хороших росіян» будуть просувати виправдання війни РФ проти України, аргументуючи свою позицію тим, що, мовляв, «боярє царя ввели в оману».

«Не плутайте поле битви. Нам "хороші" росіяни потрібні не в нашому інформаційному полі, а в російському – хай достукуються до своїх співгромадян. А у нас з вами своя інформаційна задача – ми бережемо своє інформаційне поле від їхньої інформаційної експансії», – додала заступниця міністра.

Вона також зазначила, що росіяни «у співпраці з деякими "нашими" політсилами» не змогли розкрутити провокацію про конфлікти у військово-політичному керівництві.

«Минулого тижня знову запускали цю кампанію, знову стравлювали Банкову і Главкома, щоб ослабити наші центри прийняття рішень, але крім трьох "блогерів", двох "експертів" та одного "лідера думок", ніхто у це інформаційне багно не вліз», – написала Ганна Маляр.

Зазначимо, що головний редактор «Цензор.нет» Юрій Бутусов у своєму дописі висловив думку, що Офіс президента нібито створює штучне протистояння між керівниками армії. Після цього Генштаб Збройних сил України поширив заяву, у якій наголосив, що українські військові не допускають всередині військового колективу розколів, а блогерам та журналістам «не слід розповідати про те, що призводить до непорозумінь».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY