detector.media
16.09.2022 16:52
«Дом» розповів про героїнь нового проєкту «Тимчасово»
«Дом» розповів про героїнь нового проєкту «Тимчасово»
У проєкті жінки розповідають про власний досвід переживання війни, відновлення, волонтерства, діляться тим, як змінилось їхнє розуміння України, ідентичності та сили українців.

Канал «Дом» покаже новий проєкт про українок за кордоном «Тимчасово». Прем'єра відбудеться 17 вересня о 17:55. Пресслужба мовника розповіла, що героїнями проєкту стали акторка Олена Кравець, стендаперка Наталя Гаріпова, засновниця бренду взуття Marsala Марія Маслій, дизайнерка Вероніка Зубко, фотографиня Марта Харлова, директорка Фонду Олени Пінчук Ольга Руднєва.

У проєкті жінки розповідають про власний досвід переживання війни, відновлення, волонтерства, а також діляться тим, як змінилось їхнє розуміння України, ідентичності та сили українців.

«Мені здається, що ми зараз перебуваємо в дуже важких пологах самих себе як нація, як народ, як люди. Ми нібито десь були, але ми не розуміли, хто ми є. Я навіть на фізіологічному рівні це відчуваю. Ми нібито згадуємо, хто ми є. Ми такими й були завжди, ми просто забули, нам допомогли забути, але сьогодні родове коріння, всі наші предки, вся сила роду, вся сила землі піднімається ось так крізь людей, їхні душі, тіла, серця, через те, що вони роблять», – вважає Олена Кравець.

Зйомки проєкту «Тимчасово» відбувались в Ізраїлі, Польщі, Нідерландах, Італії, Німеччині. Як зазначають на каналі, за час виробництва фільму багато з його героїнь вже повернулись до України.

Нагадаємо, нещодавно «Дом» знову почав виробляти власний неновинний контент. З 12 вересня на каналі стартував новий сезон.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY