detector.media
15.09.2022 14:57
Media Development Foundation організував у Чернівцях хаб для медійників
Media Development Foundation організував у Чернівцях хаб для медійників
Серед іншого, тут допомагають із релокейтом редакції з небезпечних точок, пошуком житла та логістикою.

Media Development Foundation організував в Чернівцях простір для медійників, які вимушені їхати зі своїх міст через війну.

«Щоб ви й надалі могли без загрози для вашого життя та здоровʼя продовжувати професійну діяльність, запрошуємо в наш хаб в центрі міста. У ньому для вас буде виділено простір із робочим місцем та кімната для зумів й інтервʼю», — йдеться у повідомленні MDF.

Також допомагають із релокейтом редакції з небезпечних точок, пошуком житла та логістикою.

«З першого дня повномасштабного вторгнення команда MDF розуміла, що треба шукати місце, куди медійники зі всієї України можуть приїхати та продовжити свою діяльність в відносно безпечних умовах. Вирішили їхати в Чернівці —  тут у нас є старі друзі, які на партнерських засадах надали нам простір за мінімальну плату. Ми командою базувалися там, тому вирішили на цьому ж місці облаштувати хаб для журналістів», — розповіли у MDF «Детектору медіа».

 За час роботи хабу тут «гостювали» журналісти «Української правди», «Бабеля», «ШоТам» та харківського «Люка». Редакція сайту міста Слов'янськ «6262» виїхала повним складом ще на початку весни і досі працює тут.

У MDF.Che надають безплатне місце для роботи, переговорну кімнату, за потреби — купують техніку. Також допомагають знайти житло в Чернівцях і адаптуватися в чужому місті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY