detector.media
15.09.2022 12:11
Суспільне змінило супутниковий ретранслятор для своїх радіостанцій
Суспільне змінило супутниковий ретранслятор для своїх радіостанцій
Радіостанції перейшли з Amos 3 на супутник Astra.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила шість ліцензій Національної суспільної телерадіокомпанії через зміну супутникового ретранслятора. Радіостанції Суспільного перейшли з супутника Amos 3 на супутник Astra.

Зміни внесені до ліцензій радіостанцій: «Українське радіо», «Радіо Культура», «Промінь», «Голос Донбасу», «Тиса».

«Змінюємо оператора супутникової ретрансляції через безпекову ситуацію та турботу про інтереси наших глядачів. Тому що з березня маємо випадки, коли регулярно є системні спроби створити перешкоди, і це впливає на  якість трансляції наших радіопрограм. Зміна оператора супутникової ретрансляції, на думку дирекції радіо, забезпечить сталу можливість слухати програми Суспільного по всій території України», – зазначив під час засідання директор з організації та розвитку мереж телерадіомовлення Суспільного Дмитро Грузинський.

Нагадаємо, наприкінці серпня Суспільне зафіксувало чергову спробу глушіння сигналу своїх каналів на супутнику Amos. Перешкоди створювали з території країни-агресора. НСТУ збирала усі необхідні документи для судово-претензійної роботи, оскільки було втручання в роботу каналів з боку сторонніх осіб.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY