detector.media
15.09.2022 11:32
На звільненій Харківщині випустять газету про події в Україні за останні шість місяців – Ткаченко
На звільненій Харківщині випустять газету про події в Україні за останні шість місяців – Ткаченко
За словами міністра, це потрібно, щоб донести правду про війну до людей, які кілька місяців пробули під російською окупацією.

На звільненій території Харківської області випустять газету про події в Україні за останні шість місяців, щоб проінформувати громадян, які провели цей час в окупації з обмеженим доступом до правдивої інформації. Про це міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко сказав в ефірі «FreeДом». З посиланням на слова волонтерів він розповів, що не всі мешканці деокупованих територій Харківської області знають, наприклад, які злочини росіяни вчиняли в Бучі.

«Найближчим часом ми зробимо все, щоб розповсюдити серед наших громадян на деокупованих територіях інформацію у друкованому вигляді, це найшвидше. Концерн РРТ працює над тим, щоб поновити мовлення українських телеканалів на деокупованих територіях. Найближчими днями ми зможемо донести інформацію, якої вони були позбавлені 6 місяців», – сказав Ткаченко.

Він також додав, що МКІП підтримало ініціативу українських медійників визнати російських пропагандистів воєнними злочинцями.

«Це дуже важливий крок з погляду судів у європейських інстанціях, щоб визнати Росію державою-терористом», – додав міністр.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY