detector.media
14.09.2022 19:04
«Датагруп»-Volia надала ЗСУ обладнання на 8 млн доларів та вирішила взяти 50 дітей-сиріт війни на щомісячне утримання
«Датагруп»-Volia надала ЗСУ обладнання на 8 млн доларів та  вирішила взяти 50 дітей-сиріт війни на щомісячне утримання
Також компанія продовжує виплачувати зарплату співробітникам, які опинились на окупованих територіях.

«Датагруп»-Volia підбила підсумки соціальних ініціатив, які компанія запустила від початку великої війни. Про це під час презентації для преси розказав Михайло Шелемба, СЕО «Датагруп».

За перші сім місяців війни компанія підключила до інтернету понад 440 бомбосховищ у 18 областях. Також безплатний інтернет провели у 60 шкіл.

За словами Михайла, одним із досягнень компанії стало збереження 96% працівників.

64 співробітники «Датагруп»-Volia перебувають на окупованих територіях і компанія продовжує виплачувати їм зарплату. 103 співробітники пішли на фронт і компанія придбала для них необхідну амуніцію.

Також «Датагруп»-Volia  надала Збройним Силам України техніку (серед якої понад 4 тисячі рацій) на суму 8 млн доларів. А 10 млн грн компанія виділила на підтримку благодійної платформи United 24 та для відновлення і розвитку цифрової інфраструктури держави.

Ще однією соціальною ініціативою «Датагруп»-Volia   стала підтримка дітей, які стали сиротами через війну. Цей проєкт реалізується разом з фондом «Я Майбутнє України» та ювенальною поліцією України. Компанія взяла на себе зобов’язання забезпечувати 50 дітей-сиріт війни до їхнього повноліття.

«Це діти з окупованих, деокупованих, прифронтових територій і зі всієї нашої багатостраждальної України. Багато хто з них втратив не тільки батьків, а й дім, усіх знайомих, речі, засоби до існування. Ми не зможемо жодним чином їм компенсувати ці втрати, та ми зможемо не залишити їх із бідою наодинці, підтримати та виростити їх разом», — заявив генеральний директор Датагруп-Volia Михайло Шелемба.

За два перші місяці компанія вже проінвестувала  1000000 гривень.

Нагадаємо, компанії «Датагруп» та Volia  за два дні до наступу зробили авансовий платіж у розмірі 50 млн гривень податків.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY