detector.media
14.09.2022 16:44
Після появи в ефірі колишнього члена «ОПЗЖ» канал «Рада» «працює над помилками»
Після появи в ефірі колишнього члена «ОПЗЖ» канал «Рада» «працює над помилками»
Директор каналу «Рада» Вадим Перенчук розділяє аргументи критиків.

Поява на каналі «Рада» Анатолія Бурміча, народного депутата від колишньої «ОПЗЖ» та фігуранта «Дошки ганьби» «Детектора медіа» й Бази державних зрадників «Чесно», пояснюється тим, що він «чинний народний депутат» і «має таке ж право, як інші народні депутати».

Про це в коментарі «Детектору медіа» розповів директор каналу «Рада» Вадим Перенчук. 

Разом із тим Перенчук заявив, що розділяє аргументи критиків: «По Бурмічу підписуюся під кожним словом. Війна не закінчилася». Та на уточнення журналіста, чи можемо ми очікувати на роботу «Ради» над помилками, відповів: «Фактично так». 

Крім того, медійник натякнув, що розмова саме з Анатолієм Бурмічем була ініційована не журналістами, а пресслужбою його полістили. Перенчук сказав, що під час запрошення депутатів «може бути звернення [каналу Рада], а може бути зворотний зв'язок». Та заперечив, що розмову з Бурмічем ініціювала «Рада».  

«Детектор медіа» намагався отримати коментар також Наталі Яструбенко, головної редакторки інформаційного мовлення каналу «Рада». Але після того, як пані Наталя почула питання, у неї «погіршився зв’язок», і вона перестала брати слухавку. «Детектор медіа» готує також офіційний запит.

Нагадаємо, що Анатолій Бурміч з'явився в ефірі «Ради» 12 вересня. Член антикорупційного комітету коментував енергетику. Раніше цей народний депутат був одним із головних спікерів «ОПЗЖ» на каналах із групи Віктора Медведчука. Він розповідав, що Україну передали Британії, виправдовував вимоги Росії до НАТО, називав частину українців «нащадками нацистів», які ненавидять переможців. Уже після початку повномасштабної війни Бурміч стверджував, що не розуміє «чего и какой ценой, и зачем» захищати Україну.

До цього на каналі «Рада» вже з’являлися інші колишні члени «ОПЗЖ»: Валерій Гнатенко та Тетяна Плачкова, яка у 2020 році з Медведчуком їздила в Москву. 

Фото: «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY