detector.media
13.09.2022 17:09
До 2 жовтня – прийом заявок на регіональну стипендіальну програму для журналістів від «Радіо Свобода»
До 2 жовтня – прийом заявок на регіональну стипендіальну програму для журналістів від «Радіо Свобода»
Програма триватиме з 4 січня 2023 року до 31 серпня 2023 року.

«Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода» приймає заявки на стипендіальну програму Regional Reporting Fellowships на 2023 рік.

Заявки прийматимуть до 2 жовтня 2022 року. Переможців оголосять до 1 листопада. Подати заявку можна за посиланням.

Метою стипендії є сприяння професійному розвитку журналістів-початківців у країнах «Східного партнерства» ЄС і Західних Балкан на підтримку свободи й незалежності ЗМІ. Подати заявку можуть журналісти з України, Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови, Боснії та Герцеговини, Косово, Македонії, Чорногорії та Сербії.

Програма базується на місії «Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода» сприяти незалежній і об’єктивній журналістиці, а також підтримувати демократію і права людини. Програма фінансується завдяки гранту посольства США в Чеській Республіці. 

Переможців програми інтегрують у щоденну роботу бюро, де вони працюватимуть повний робочий день, щоб виробляти контент для всіх журналістських платформ, та братимуть участь у редакційних дискусіях.

Програма триватиме з 4 січня 2023 року до 31 серпня 2023 року. Вона включатиме візит до офісу «Радіо Свобода» в Празі для додаткового професійного розвитку. Учасники програми отримуватимуть щомісячну стипендію. У випадку потреби стипендіатам нададуть житло. 

Запитання можна надсилати на адресу hokuvovaj@rferl.org.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY