detector.media
Отар Довженко
«Детектор медіа»
13.09.2022 12:04
Канал «Рада» запросив до етеру телемарафону «Єдині новини» нардепа від «ОПЗЖ», який є фігурантом «Дошки ганьби»
Канал «Рада» запросив до етеру телемарафону «Єдині новини» нардепа від «ОПЗЖ», який є фігурантом «Дошки ганьби»
Анатолій Бурміч уже після 24 лютого казав, що Росію спровокувала на вторгнення Америка.

12 вересня телеканал «Рада» запросив до розмови в етері спільного телемарафону «Єдині новини» народного депутата Анатолія Бурміча, який був обраний від «Опозиційної платформи — За життя», а зараз входить до депутатської групи «Відбудова України». З ним обговорювали опалювальний сезон та підготовку до зими, хоча Бурміч є членом Комітету ВР з антикорупційної політики.

Під час ефіру ведучі не ставили Бурмічу запитань, пов’язаних із його політичною позицією і тим, як він оцінює повномасштабне російське вторгнення.

Нагадаємо, до повномасштабного вторгнення Росії в Україну Бурміч був завсідником токшоу і гостьових студій телеканалів Медведчука, де не раз озвучував проросійські наративи про «зовнішнє управління». Вже після 24 лютого в телевізійному етері, запис якого був знищений разом із ютуб-каналом Ukrlive, Бурміч звинувачував у вторгненні російської армії в Україну США, а про оборону України казав: «Я в данной ситуации до конца не могу понять. Чего и какой ценой, и зачем?»

Через ці заяви «Детектор медіа» включив Анатолія Бурміча до «Дошки ганьби» — переліку медійних персонажів, які підтримали російську агресію або поширювали проросійські наративи під час великої війни.

Із фракції «ОПЗЖ» Анатолій Бурміч вийшов 14 квітня.

За інформацією «Відсічі», в ефірі спільного телемарафону також з’являлися інші представники «Відбудови України», обрані від «ОПЗЖ», зокрема Валерій Гнатенко, Тетяна Плачкова та інші.

Як звернула увагу співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, в ефірі «Першого» під час загальнонаціонального марафону 11 вересня брав участь представник забороненої «Партії Шарія» Вадим Крохмаль.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY