detector.media
12.09.2022 17:25
Журналістка ТСН потрапила під обстріл у Харкові під час прямого ефіру (ВІДЕО)
Журналістка ТСН потрапила під обстріл у Харкові під час прямого ефіру (ВІДЕО)
Просто під час включення Вікторії Стрельцовій довелося шукати прихисток від російських снарядів.

Під час прямого включення з Харкова кореспондентка ТСН Вікторія Стрельцова потрапила під обстріл. Про це вона розповіла під час спецвипуску новин.

Журналістці вдалося перебігти з вулиці до приміщення, вона змушена була перервати включення. За декілька хвилин Вікторії вдалося вийти на зв'язок. Вона розповіла, що росіяни обстріляли Харків з реактивних систем залпового вогню.

Під час прямого ефіру з Харкова Вікторія Стрельцова інформувала про атаку Росії 11 вересня та відключення світла у місті та області.

Це вже не перший подібний випадок із журналістами ТСН. У кінці травня кореспондент Олександр Загородний і оператор Іван Головач потрапили під ворожий обстріл біля Бахмута. Розповідаючи про ситуацію на Донеччині, Олександр зауважив, що над його головою летить ракета. Знімальна група почала ховатись в укриття. Закінчував свою розповідь кореспондент ТСН вже лежачи на землі. Тим часом ракети продовжували влучати у будівлі неподалік.

Російські окупанти систематично обстрілюють Харків, зокрема, 11 вересня  була атакована критична інфраструктура міста. Унаслідок російського обстрілу у Харкові та окремих містах області зникло світло та припинилося водопостачання. Також росіяни атакували критичну інфраструктуру низки інших регіонів України – Полтавської, Дніпропетровської, Сумської, Донецької областей.  

На харківському та південнобузькому напрямках тривають наступальні операції ЗСУ, армія звільнила від окупантів низку важливих міст на Харківщині, зокрема Балаклію, Куп'янськ. Міська рада Ізюму також повідомила, що українські військові підняли над містом прапор України ще 10 вересня. Офіційно Генштаб у звіті за 11 вересня поки не повідомив про деокупацію міста.

Міноборони РФ визнало масштабний відступ російських військ з Харківської області.

На звільнених від окупантів територіях розпочалися фільтраційні заходи з виявлення російських військових та колаборантів.

За словами президента Володимира Зеленського, загалом з початку вересня ЗСУ звільнили близько 2 тисяч квадратних кілометрів. Станом на 11 вересня українські підрозділи деокупували понад 40 населених пунктів Харківської області.

Скриншот відео: ТСН/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY