detector.media
09.09.2022 21:01
Нацрада закликала учасників International Broadcasting Convention розірвати контракти з РФ
Нацрада закликала учасників International Broadcasting Convention розірвати контракти з РФ
«Надання Росії технологій телевізійного виробництва можна розглядати як підтримку злочинів проти людства».

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулася до учасників найбільшого європейського форуму технологій телевізійного і радіообладнання – International Broadcasting Convention, що проходить в Амстердамі. Не варто співпрацювати з медіакомпаніями РФ, які де-факто є фабриками брехні, закликає регулятор.

Завдяки технологіям, російська пропаганда перетинає кордони, нагадали представники Нацради. «Телевізійне та радіообладнання постійно використовується Росією з метою, яка принципово суперечить гуманітарним принципам. Продукція російських медіакомпаній, яка досі виробляється на вашому обладнанні, служить найжахливішим планам кремлівської пропаганди, спрямованим на спотворення реальності, зомбування 140-мільйонного населення Росії та перетворення її громадян на знаряддя вбивства», – йдеться у зверненні за підписом Валентина Коваля.

Як наголосили представники Нацради, припинення будь-якої підтримки російських медіакомпаній та відключення їх від онлайн-верифікації ліцензій допоможе інформаційному простору швидше очищатися, а людям – отримувати справді чесну та професійну інформацію, а не пропаганду вбивств та руйнувань.

Провідні виробники обладнання для телерадіовиробництва мають розірвати всі контракти з телерадіокомпаніями РФ, переконані представники Національної ради.

Нагадаємо, IBC – один з найбільших міжнародних форумів для фахівців у сфері телерадіозв'язку, цифрових технологій, мультимедійного обладнання. Відвідувачами виставки є виробники та постачальники обладнання, представники технічних асоціацій, контент-провайдери, диктори та ведучі, а також інші фахівці сфери електронних ЗМІ. Щороку подія збирає десятки тисяч спеціалістів із 150 країн світу.

Фото з сайту IBC

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY