detector.media
09.09.2022 11:40
Документальна стрічка «Нація футболу» із зірками української збірної вийде в прокат восени
Документальна стрічка «Нація футболу» із зірками української збірної вийде в прокат восени
До повномасштабного російського вторгнення очікувалося, що стрічка вийде в прокат у квітні 2022-го.

Восени 2022 року в український прокат має вийти документальна стрічка Володимира Мули «Нація футболу», про що повідомила пресслужба проєкту.

У зйомках взяли участь Андрій Шевченко, Олександр Шовковський, Олег Блохін, Йожеф Сабо, Леонід Буряк, Юрій Калитвинцев, Владислав Ващук, Олексій Михайличенко, Руслан Ротань, Андрій П'ятов, Тарас Степаненко, Андрій Воробей, Артем Мілевський, Дмитро Михайленко, В'ячеслав Шевчук, Олександр Зінченко, Роман Яремчук.

Стрічка виробництва Teleprostir Studio розповідає про становлення та розвиток збірної з 1992-го по 2022 рік.

«Нам вдалося не просто зібрати найкращих футболістів України у одному фільмі, а й під цікавим кутом показати усі ті процеси та виклики, що стояли перед збірною у різні періоди становлення незалежності нашої країни», – розповів режисер та продюсер Володимир Мула.

У стрічці, як анонсується, використані ексклюзивні відео, зняті за лаштунками матчів.

Проєкт фільму став одним із переможців Чотирнадцятого конкурсного відбору кінопроєктів Держкіно. До повномасштабного російського вторгнення очікувалось, що стрічка вийде в прокат у квітні 2022-го.

У 2020 році Володимир Мула випустив стрічку «Юкі» про видатних зірок українського походження, які формували найвідомішу хокейну лігу світу – NHL.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY