detector.media
08.09.2022 14:30
Команда фільму «Люксембург, Люксембург» на Венеційському фестивалі вийшла з плакатами про українських дітей
Команда фільму «Люксембург, Люксембург» на Венеційському фестивалі вийшла з плакатами про українських дітей
Також вони закликали звільнити захисників «Азовсталі», які перебувають у російському полоні.

На 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі відбулась світова прем’єра стрічки Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург». Як пише «Vogue Україна», команда фільму – режисер та виконавці головних ролей, учасники реп-гурту «Курган і Agregat», брати Раміл та Аміл Насирови – вийшли на червону доріжку з плакатами про українських дітей. На них було написано «Уявіть собі фільм без батьків. З початку повномасштабного вторгнення тисячі українських дітей залишилися без батьків».

Також команда фільму виходила на офіційні заходи фестивалю з українськими прапорами, а акторка Людмила Саченко – у футболці з написом «Свободу захисникам "Азовсталі"».

«Люксембург, Люксембург» – другий повнометражний фільм українського режисера Антоніо Лукіча, відомого за комедією «Мої думки тихі». «Люксембург, Люксембург» продовжує тему батьків та дітей. Цього разу героями історії стали брати-близнюки, які намагаються дати раду власному життю, аж поки в ньому не з’являється давно зниклий батько.

Стрічка «Люксембург, Люксембург» представлена в конкурсній програмі «Горизонти». Переможців фестивалю оголосять 10 вересня, а український прокат фільму очікується навесні 2023 року.

Нагадаємо, у Каннах команда фільму «Бачення метелика» провела акцію на підтримку України.

Фото: vogue.ua, facebook.com/LuxembourgLuxembourgMovie

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY