detector.media
08.09.2022 11:06
Канал «Дом» представив нових ведучих ранкового шоу
Канал «Дом» представив нових ведучих ранкового шоу
Анастасія Касілова та Анна Кузіна, які раніше були ведучими програми, були змушені тимчасово залишити країну.

В ефір каналу «Дом» з 12 вересня повертається проєкт «Ранок вдома», про що повідомила пресслужба мовника. Програма виходитиме з понеділка до п’ятниці з 07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00 (дайджест матеріалів за тиждень).

У новому сезоні ранкового шоу оновився склад ведучих. До команди приєдналися Лілія Ребрик та Ірина Хоменко, які працюватимуть у студії разом із Костянтином Октябрським. Анастасія Касілова та Анна Кузіна, які раніше були ведучими програми, були змушені тимчасово залишити країну.

Як анонсується, у нових випусках «Ранок вдома» ведучі, серед іншого, розповідатимуть про своє життя під час війни, обговорюватимуть досягнення й відкриття українців, важливі для всього світу, спілкуватимуться із зірковими гостями у студії та онлайн. Також у програмі будуть новини спорту, науки, освіти; огляди нових видань з Дмитром Слівним; історії волонтерів та переселенців; життя українських громад до і після агресії, історичний дайджест, пізнавальна кухня з Чабою Бакошем та Яном Нгуєном тощо.

Нагадаємо, 12 вересня на каналі «Дом» стартує новий сезон, до якого підготували низку прем’єрних проєктів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY